U Cluj a câștigat Cupa Presei la Beach Volley „U” 95

Cu toate că jurnaliștii au demonstrat și în acest an, că beach volley-ul nu le este străin, participând în număr mare la cea de-a treia competiție de acest gen din Cluj-Napoca dedicată presei, experiența organizatorilor și-a spus cuvântul, U Cluj clasându-se pe primul loc al podiumului.

Locul II a fost ocupat de Știri de Sport, iar a treia poziție a clasamentului de echipa fotoreporterilor. 

După cum îi stă bine acestui sport, de pe terenul de nisip nu a lipsit plonjoanele, serviciile puternice, atacurile și schemele pline de umor pe care jurnaliștii le-au folosit în momentele cheie ale meciurilor sau, pur și simplu, întâmplător.Smile

Din păcate, nici accidentările nu s-au lăsat mult așteptate, Mihai Petean, redactorul-șef al publicației Cotidianul Transilvan, fiind cel care a suferit cel mai tare de pe urma unei căzături. Acesta a primit îngrijiri în cadrul Centrului de Recuperare și Refacere al clubului CSU, plecând acasă (aproape) cu zâmbetul pe buze.

La final, „adversarii” de pe teren au făcut pace, luând împreună masa la Restaurantul Cataleya. Competiția s-a desfășurat pe terenul de nisip din apropierea Sălii Sporturilor „Horia Demian”. Echipele mixte au fost alcătuite din trei persoane. Fiecare meci a constat într-un set care s-a jucat până la 21 de puncte.

Clasamentul final al celei de-a treia ediții a Cupei Presei la Beach Volley „U” 95

1. U Cluj (organizatorii)

2. Ştiri de Sport

3. Fotoreporterii clujeni

4. eClujeanul

5. Transilvania Reporter

6. Cotidianul Transilvan

7. Cataleya (sponsorii)

8. Actual de Cluj

Tags: